TUIN AANLEG De aanleg van betaalbare exclusieve tuinen

De aanleg welke normaliter volgt na akkoord van het ontwerp en offerte wordt door ons geheel in eigen beheer uitgevoerd. Tussentijds kunnen ten alle tijde wijzigingen door de opdrachtgevers worden aangebracht. Hier denken we bijvoorbeeld aan metselwerken, grondverzet, alle straatwerkzaamheden, overkappingen, serrebouw, aanplanten, bemesten, etc.

Door 35 jaar ervaring hebben wij niet alleen in Twente maar ook ver daarbuiten een uitstekende staat van dienst opgebouwd. Bijvoorbeeld Duitsland, België en geheel oost Nederland. Dit is onder andere ontstaan uit modeltuinaanleg op diverse tuinbeurzen in Duitsland en Nederland. Opdrachten worden voornamelijk door particulieren, bedrijven en overheden verkregen.

TUIN ONDERHOUDHet hele jaar door optimaal genieten

Na de aanleg bestaat altijd de mogelijkheid om het onderhoud uit handen te geven aan de hovenier. Met deze ontzorging wordt op een uiterst professionele manier omgegaan. Elk seizoen heeft zijn eigen specifieke werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor een optimale waarborging voor het behoud van uw tuin. Tevens kunnen adviezen worden gegeven om in de periode van zelfonderhoud aan te wenden in de tuin. Ook hierin kun u zeer vakkundig worden ondersteund.

TUIN ONTWERPVan ontwerp tot realisatie

Het eerste bezoek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Het is erg belangrijk dat de ontwerper goed kennismaakt en alle tijd hiervoor neemt met de potentiële klant, zodat hij zich met al zijn ervaring een goed beeld krijgt en hun wensen verwoordt in een vakkundig/professioneel ontwerp. Tevens krijgt de ontwerper een goed beeld van de opdrachtgever, zijn huidige woninginrichting, omgeving, kavelvorm, omgevingsfactoren (bestaand groen, bomen, etc.), mogelijkheden en wensenpakket. Hierna bestaat uiteraard de mogelijkheid om de ontwerper de opdracht te geven om een goed doordacht ontwerp te laten maken met een bijhorende offerte zodat een overduidelijk maar vooral een transparant plan gereed ligt voor de aanleg van de tuin.